Rreth Nesh

find.al lindi si nevoj e gjetjes ne menyre sa me te shpejte dhe efikase te nevojave te shpejta si farmacia, klinika, laboratori, spitali, bankomati dhe karburanti me i afert. Me tej ky program do te zhvillohet dhe do te zgjerohet me tej edhe ne qytetet e tjera si dhe me kategori te tjera.

Per te ruajtue privatesine e klientit, nuk e kemi zhvilluar aplikacionin per mobile ne App Store dhe Play Store, ajo qe ju duhet te beni eshte te lejoni google lokalization te tregoj rezultatin e kerkimit me te afert, dhe pasi te dilni nga faqa automatikisht humbet dhe lidhja juaj me geolokacionin.