ZT One - шаблон joomla Joomla

 

Rreth Nesh

B2B SERVICE SHPK

_____ 

Çdo kompani ka një histori që e bën atë unik, dhe kjo histori duhet të jetë bindëse dhe frymëzuese. Procesi ynë i dizajnit krijon lidhje të forta ndërmjet brandit dhe konsumatorit.

B2B SERVICE Sh.P.K. është nje agjensi dizajni, qe krijon dizajn grafik, web design, video, printime dhe më shumë, te vendosur në Tiranë. Ne punojmë me klientë në të gjithë Shqipërinë dhe në Evropë. Ne jemi qëllimisht një kompani të vogël, te orjentuar dhe te fokusuar drejte cilësisë. Ne i japim zgjidhje kreative problemit tuaj.

Ne jemi regjistruar në prill 2016 prane QKB si Shoqeri me Pergjegjesi te Kufizuar, pas një përvojë me shume se 8 vjet në dizajn.

 


 

 

Pikësynim

PER CFARE NE JEMI

_____

  

Dizajni i shoqeruar me qëllimin mund të krijojë rezultate të mëdha. Qëllimi ynë është për të gjetur format e komunikimit ndermjet markave dhe komsumatoreve ne nje menyre autentike.

 

 

 

 

 • Ne e duam punën tonë

  Ne krenohemi në punën që bëjmë. Ne krijojme duke përdorur element kreativ që terheqin vëmendje deri ne detajet me te vogla dhe japin nje impakt pozitiv dhe te paharrueshem tek konsumatori.

 • Pixel është limiti

  Asnjë detaj nuk është shumë e vogël. Ne shohim në foto të madhe, por ne e kuptojmë rëndësinë e detajeve te vogla.

 • Ne nuk kemi një ekip të shitjes

  Mjet ynë më i madh i shitjes është puna jonë dhe ne mbështetemi vetëm në atë. Puna jonë dhe klientët janë deshmite e vërteta te përkushtimit te punes sone.

 • Thjeshtësia

  Nje dizajn i mire është një art i reduktimit. Një dizajner i mire është në gjendje për të gjetur një ekuilibër mes të rëndësishme dhe të panevojshme. Ne deshirojme t'i mbajajme gjërat e thjeshta.

 • Ne ofrojmë zgjidhje

  Puna jonë është projektuar posaçërisht për të zgjidhur problemet e klientëve tanë. Çdo problem është unik qe në fillimet e tij tij, prandaj meriton një zgjidhje unike.

 • Ne nuk sprapsemi nga sfidat

  Ne e kuptojmë se kufizimet dhe objektivat janë pjesë e procesit kreativ (si embrionet për eksperimentim), kjo është arsyeja pse ne përqafojme sfida dhe te mos kemi frike nga to.

 


 

Filozofia

6 IDE QE FORMOJNE DHE FRYMOZOJNE PUNEN TONE

_____

 

 • I

  People First

  Our job is to create experiences that will make the lives of people easier and more pleasant. This is our top priority.

 • II

  Find Focus

  Focus only on what matters. Whether we’re building an interface or producing a video, focusing on smaller concepts makes projects easier to manage and produces better results.

 • III

  Always be Creating & Shipping

  Creativity is like a muscle and it needs exercise. Being constantly creative helps us stay energised; while seeing our products in the wild keeps our morale high.

 • IV

  Deep in Collaboration

  We believe that collaboration can create results that are greater than the sum of its parts. We choose people wisely and work with ambitious, talented individuals who share the same passion and values.

 • V

  Learn & Share

  Learning curves are sexy. Both as individuals and as an agency, learning is on our agenda. We share what we learn with others and encourage those around us to do the same.

 • VI

  Small by Design

  We are intentionally small. This helps us stay more focused and provide the kind of attention that our clients and their projects deserve.

ADRESA

Rr. Ali Demi", ish Kombinati Poligrafik
1017 Tirane, Shqiperi

KONTAKTO

Mob: ++355 69 4328792
Email: info@b2b.al

ZBULONI BRANDIN TUAJ